Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke file op A58 vanwege incident bij Kapelle

Toegevoegd: 29-05-2024, 08.23 uur
De hulpdiensten moesten een reanimatie uitvoeren.
De hulpdiensten moesten een reanimatie uitvoeren.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Op de A58 bij Kapelle is woensdag een ongeval gebeurd. De hulpdiensten moesten hierbij een reanimatie uitvoeren. Dit zorgde voor enige vertraging op de snelweg.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, werden woensdagmorgen omstreeks 07.35 uur  opgeroepen voor een ongeval op de rijbaan richting Bergen op Zoom. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Ter plaatse bleek dat er sprake was van een reanimatiesituatie. De brandweer heeft zichtschermen neergezet om het incident aan het gezicht te onttrekken.

Rond 08.10 uur stond er een file van 2.8 kilometer en werd er door Rijkswaterstaat een extra reistijd afgegeven van 17 minuten. Hoe het met het slachtoffer gaat, is nog niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren