Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 37 km

Caravans Heinkenszand mogelijk in brand gestoken

Toegevoegd: 29-05-2024, 10.40 uur
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

HEINKENSZAND – De politie doet onderzoek naar een brandstichting bij een bedrijf aan de Daniëlsweg in Heinkenszand. Afgelopen nacht gingen daar meerdere caravans in vlammen op.

De brandweer werd rond 02.10 uur met spoed opgeroepen voor een brand bij het caravanbedrijf. Al snel werd er opgeschaald naar een middelbrand. Door de brand gingen twee caravans en een caravanbus in vlammen op.

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Vooralsnog wordt er uitgegaan van brandstichting. In het onderzoek worden onder andere camerabeelden en getuigenverklaringen opgenomen. De politie is nog op zoek naar getuigen van deze brand(stichting). Zij kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren