Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing Kennedylaan Terneuzen

Toegevoegd: 29-05-2024, 13.16 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Bij een botsing op de Kennedylaan in Terneuzen is woensdagmorgen een persoon gewond geraakt. Twee auto’s moesten worden afgesleept.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11.45 uur ter hoogte van het kantoorgebouw van Scheldestromen. Door onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

Ter plaatse is de bestuurder van de rode auto medisch onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De beide voertuigen zijn afgesleept door Kuzee. De politie voorzag in een wegafzetting.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaatjeniks aan (30-5-2024 om 09:11)
Het is erg gebeurd steeds vaker mensen hebben echt tegenwoordig geen geduld of heen inzicht meer in het verkeer jammer genoeg
Cookie-instellingen beheren