Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

132 Hennepplanten aangetroffen in woning Middelburg

Toegevoegd: 29-05-2024, 13.26 uur
In de woning werden 132 planten aangetroffen.
In de woning werden 132 planten aangetroffen.
© Foto: Wijkagenten Middelburg
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De bewoners van een woning aan de Hooge Meestraat in Middelburg hebben een proces-verbaal gekregen voor verschillende overtredingen die verband houden met een aangetroffen hennepkwekerij. De kwekerij is vanmorgen opgerold.

De politie trad vanmorgen de woning binnen. In de woning werd een hennepkwekerij van 132 planten aangetroffen. Er werd daarnaast ook illegaal stroom afgetapt. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de volledige kwekerij opgeruimd en vernietigd.

De bewoners van het pand hebben een proces-verbaal gekregen in verband met het telen van hennep, aanwezig hebben van hennep, diefstal van stroom en het vernielen van een electriciteitsnetwerk.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren