Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij bedrijfsongeval op schip Oostenrijkweg Nieuwdorp

Toegevoegd: 30-05-2024, 11.39 uur
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP – Bij een bedrijfsongeval op een schip in de haven van Vlissingen-Oost is donderdagmorgen een persoon gewond geraakt. De traumahelikopter kwam ter plaatse.


De brandweer van Nieuwdorp, het hoogtereddingsteam van de brandweer uit Terneuzen, twee ambulances, de Rotterdamse traumahelikopter en meerdere eenheden van de politie werden vanmorgen omstreeks 10.15 uur met spoed opgeroepen voor een ongeval bij een logistiek bedrijf aan de Oostenrijkweg in Nieuwdorp.

Ter plekke bleek dat er een bedrijfsongeval was gebeurd op een schip dat aangemeerd lag. De brandweer heeft het slachtoffer naar beneden gehaald en overgedragen aan het aanwezige ambulancepersoneel. Na een medische controle is de gewonde naar een parkeerterrein gebracht alwaar het Mobiel Medisch Team paraat stond om hun expertise in te zetten om de gewonde te behandelen.

De gewonde is vervolgens per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewoordvoerder laat weten dat het letsel lijkt mee te vallen en dat de arbeidsinspectie onderzoek gaat doen naar de toedracht van het ongeval.

videoverslag volgt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joey (30-5-2024 om 16:11)
Begreep dat die jongen zijn hoofd gestoten heeft en alweer naar huis mag, gelukkig viel het mee.
Supermaritiem (30-5-2024 om 15:36)
Ja zijn echt cowboys daarzo de kraanmachinisten doen echt maar een dot daarzo
Connie Pinna (30-5-2024 om 14:39)
En alweer een ongeluk ! Alweer bij “ een bedrijf aan de oostenrijkweg “ hetzelfde bedrijf waar ons kind verongelukt is, een bedrijf zonder REGELS !!
Cookie-instellingen beheren