Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen in botsing met motorrijder Westdorpe

Toegevoegd: 30-05-2024, 13.31 uur
Door: Eugène Harthoorn

WESTDORPE - Een motorrijder is donderdag ernstig gewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen. Het slachtoffer is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Gent (B) gebracht. 


Bij de Finlandweg kwamen de motorrijder en de vrachtauto rond 11.55 uur met elkaar in botsing in de buurt van een spoorwegovergang. Een traumahelikopter werd opgeroepen om de aanwezige ambulancemedewerkers te assisteren bij de hulp aan het slachtoffer. De motorrijder raakte dusdanig gewond dat hij met spoed onder begeleiding van een arts naar het ziekenhuis in Gent (B) is gebracht. Een politieagente mocht met de traumahelikopter mee.

Vanwege het ongeluk is de weg ter plaatse afgesloten. Vanwege de aard van het ongeval gaat de politie met medewerkers van de Forensische Opsporing Verkeer onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Hierdoor kan het vrachtverkeer het ongeval niet passeren. De politie gaat de betrokken bedrijven inlichten over deze situatie. Door het ongeval is ook het treinverkeer voor onbepaalde tijd gestremd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-6-2024 om 06:36)
hoe gaat het nu met je pa Wesley,ik hoop zo dat het goed komt voor jou en je pa,weet wat het is om iemand waar je van houd kwijt te raken,heel veel beterschap toegewenst
Wesley (31-5-2024 om 13:24)
Sterkte pa, ik hoop dat je het gaat redden... ik hou van je
fietser (31-5-2024 om 09:10)
De snelheid op deze weg is 60km/u.
yep (30-5-2024 om 19:17)
deze tweewielers komen meestal heel snel dichter bij ....zeker in 30 km en 50 km gebieden....waarschijnlijk komt het besef binnen als het te laat is
Vlissinger (30-5-2024 om 18:20)
Volgens mij begrijpen Sara en Mar zelf niet eens wat er bij het ongeluk is gebeurd. Maar De hoge hoed heeft gewoon gelijk. De chauffeur heeft de motorrijder geen voorrang verleend, dus dan is hij sowieso schuldig. En mocht de motorrijder te hard hebben gereden, dan zijn ze beiden schuldig. Dat is wettelijk bepaald en daar gaan Sara en Mar niks aan veranderen. Daarvoor hoef je dus ook echt niet bij het ongeval geweest te zijn en ik vind die twee dus zeer primitief en kleinerend reageren richting De hoge hoed. Sterkte voor de motorrijder en chauffeur.
Sjaak (30-5-2024 om 18:04)
De hoge hoed heeft wel gelijk,en ik was er wel bij,hij heeft de motorrijder geheel over het hoofd gezien helaas.
Cookie-instellingen beheren