Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

Scooterbestuurder gewond na aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 30-05-2024, 14.00 uur - Update: 02-06-2024, 14.54 uur
Door het ongeval raakte een "treinbordje" beschadigd.
Door het ongeval raakte een "treinbordje" beschadigd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een scooterbestuurder is donderdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op het industrieterrein van Terneuzen. De scooter ramde een waarschuwingsbord.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12.25 uur op de Finlandweg ter hoogte van de ingang van een bedrijfsterrein. Door onbekende oorzaak kwamen een Mercedesbestuurder een scooterbestuurder met elkaar in botsing. Door de klap ramde de scooter een waarschuwingsbord "Pas op trein’. De scooterrijder zelf was eerder al op het wegdek beland.

De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. De scooterbestuurder is met letsel naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte door de klap beschadigd.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beterschap (30-5-2024 om 14:35)
Beterschap aan de bestuurder
Cookie-instellingen beheren