Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Politie start buurtonderzoek na brandstichtingen Middelburg

Toegevoegd: 31-05-2024, 22.40 uur
De brandjes woedden deze week in de wijk Dauwendaele.
De brandjes woedden deze week in de wijk Dauwendaele.
© Foto: Brandweer Middelburg post Torenweg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is een buurtonderzoek gestart naar aanleiding van de brandstichting in meerdere klikobakken in de wijk Dauwendaele eerder deze week.

In de nacht van woensdag op donderdag werd rond 03.35 uur ontdekt dat bij de Roozenburglaan een kliko in brand stond. De brandweer werd opgeroepen om te blussen en tijdens de werkzaamheden bleek dat in de Kriekenhofstraat ook een container in brand stond. Ook deze werd door de brandweer geblust.

De politie is naar aanleiding van de brandstichtingen een buurtonderzoek gestart. Hiervoor zijn brieven verspreid waarbij wordt opgeroepen om informatie en eventuele camerabeelden te delen. Tips zijn bij de politie welkom via 0900-8844, het meldformulier op www.politie.nl/contact of het WhatsApp-nummer 06-12207006.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren