Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Poolse mannen aangehouden voor fietsendiefstal

Toegevoegd: 01-06-2024, 13.04 uur
Poolse mannen aangehouden voor fietsendiefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - In Kapelle heeft de politie zaterdagochtend twee Poolse mannen van 26 en 36 jaar oud aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

Het tweetal zat in een speeltuin annex parkje aan de Kapellerie toen agenten rond 08.45 uur een controle instelde. De mannen waren in het bezit van twee e-bikes en bleken inbrekerswerktuig (gereedschap) bij zich te hebben. Tijdens de controle bleek dat in ieder geval één van de fietsen gestolen was. De verdachten zijn hierop aangehouden, de fietsen en het gereedschap werden door de politie in beslag genomen.

Uit onderzoek is volgens de politie gebleken dat één van de fietsen vrijdag rond 18.00 uur afgesloten was achtergelaten bij het station Kruiningen-Yerseke. De eigenaar van deze fiets heeft aangifte gedaan. De politie doet nog nader onderzoek naar de herkomst van de andere tweewieler.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (2-6-2024 om 09:12)
Postzegel op hun rug en retour afzender. Weg met deze lui.
Mijn mening (2-6-2024 om 00:21)
Is er al gezegd dat ze gelijk het land uit moeten en als ongewenst vreemdeling genoteerd moeten worden voor de rest van hun leven?
Peter (1-6-2024 om 14:48)
Zo snel mogelijk buiten naar russische grens laten fietsen, laat ze iets iets nuttigs doen, beslist geen gratis cursuski nederlandski en gratis verblijfski in een instelling betaalt door de belasting betaler.
Smeerkees (1-6-2024 om 14:18)
Mooi dat ze gepakt zijn! Hup, arbeidsrecht hier ontnemen en retour!
Ton (1-6-2024 om 13:41)
Na een joekel van een bekeuring te laten betalen gelijk terug sturen naar land van herkomst. Dit gilde van arbeidsmigranten zitten we echt niet op te wachten.
Cookie-instellingen beheren