Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

N289 Krabbendijke afgesloten na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 01-06-2024, 14.28 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke is momenteel afgesloten vanwege een ernstig ongeluk waarbij ook een motorrijder is betrokken.

De motorrijder kwam rond 13.10 uur in botsing met een personenauto. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising met de Dorpsstraat. Na de melding werden onder meer drie ambulances, de brandweer en een traumahelikopter gealarmeerd. Het traumateam was rond 13.30 uur ter plekke en vertrok zo'n 25 minuten later weer.

De politie kon vanmiddag nog niet veel details verstrekken over de betrokkenen. Wel is duidelijk dat de motorrijder gewond is geraakt. Vanwege de aanrijding is de weg ter plekke afgesloten voor het overige verkeer. Zowel de personenauto als de motor zullen moeten worden getakeld. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (5-6-2024 om 13:33)
Jan het kruispunt is niet akelig, het is vaak akelig zoals mensen rijden.
Hans (1-6-2024 om 23:00)
@jan wat een onzin kan me in zeg maar 40 jaar geen enkel ernstig ongeluk herinneren op die plek. A ziet B over het hoofd dat noemt men een ongeluk… Vind je rotondes te pas en onpas zo’n goede oplossing dan?
Inwoner (1-6-2024 om 22:38)
@Peter heb het gezien. Wat ik wel weet is dat die jongeman heel veel pijn had/heeft. Sterkte voor alle betrokkenen. Hopelijk mag het voor beide goed komen.
De hoge hoed (1-6-2024 om 21:34)
Mijn vader heeft een soortgelijke situatie meegemaakt op de motor. Ineens iemand die hem geen voorrang verleende en mijn vader heeft toen zijn leven gered door richting de motorkap te sturen. Toen mocht men nog rijden zonder helm. Hij werd zo over de motorkap gelanceerd en kwam naast een stoep neer. Heeft er toen gelukkig niks aan overgehouden. Ik vraag me dus af hoe het met deze motorrijder gaat, want het ziet er ernstig uit. In ieder geval veel sterkte voor beiden. Het is en blijft opletten in een steeds meer haastige wereld vol korte lontjes en veel stress.
Jan (1-6-2024 om 18:46)
Tis ook een akelig kruispunt. Dat daar nog nooit een rotonde gelegd is. Ruimte genoeg.
Peter (1-6-2024 om 16:18)
Zo te zien is de adventure motor met volle vaart tegen dat in of uit voegende koekblik geknalt: helaas ben je op de motor vogelvrij voor een fout of een per ongeluk expres actie van een zwaarder voertuig, het is te hopen dat de verwondingen mee vallen, de machine is total loss dat moet nogal een klap zijn geweest
Cookie-instellingen beheren