Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Naakte vrouw blijkt mishandeld, man aangehouden

Toegevoegd: 01-06-2024, 17.39 uur
Naakte vrouw blijkt mishandeld, man aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zich zaterdagochtend in Terneuzen ontfermd over een naakte vrouw die was mishandeld. De vermoedelijke dader was kort daarvoor al aangehouden voor het rijden onder invloed. Dat gebeurde overigens nadat melding was gemaakt van een vechtpartij.

Bij de Buitenhaven zagen omstanders zaterdagochtend een man en een vrouw ruziën. De politie werd gewaarschuwd en die kreeg ter plekke te horen dat een auto via een trap en een park naar een fietspad bij de Schependijk was gereden. Vervolgens werd bij het fietspad inderdaad een auto aangetroffen.

De agenten herkenden de bestuurder van de auto direct. Het bleek te gaan om een 39-jarige man uit Graauw, waar ze al eerder mee te maken hadden gehad vanwege rijden onder invloed. Ook dit keer bleek de man zich hieraan schuldig te hebben gemaakt. Een blaastest wees uit dat hij teveel alcohol had gedronken en een speekseltest scoorde positief op drugsgebruik.

Bij nadere controle bleek de man geen geldig rijbewijs meer te hebben. Dit was namelijk ongeldig verklaard nadat hij meerdere keren was betrapt op het rijden onder invloed van alcohol, drugs en/of medicijnen. De auto waarin de Zeeuws-Vlaming reed, werd in beslag genomen. Ook een gebruikershoeveelheid hennep, die agenten bij de man ontdekten toen ze hem fouilleerden, werd in beslag genomen.

De man werd aangehouden op verdenking van meerdere feiten en meegenomen naar het bureau. Een andere politie-eenheid was ondertussen richting de Jozinastraat gereden omdat daar een naakte vrouw zou lopen. Agenten troffen de naakte vrouw op aanwijzen van omstanders aan in de Tholensstraat. De 35-jarige vrouw uit Schoondijke bleek gewond te zijn en gaf aan te zijn mishandeld door de inmiddels gearresteerde man uit Graauw.

Agenten en omstanders hebben zich over de gewonde vrouw ontfermd. Ze is korte tijd later per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft laten weten dat meneer is vrijgesproken van de mishandeling op basis van onvoldoende bewijs. De man blijft wel verdachte.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren