Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Ook automobiliste gewond bij ongeluk Krabbendijke

Toegevoegd: 01-06-2024, 17.43 uur
Het ongeluk gebeurde op de Oude Rijksweg (N289)
Het ongeluk gebeurde op de Oude Rijksweg (N289)
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Na het ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Krabbendijke vanmiddag is naast de motorrijder ook de bestuurster van de betrokken auto naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie.

Ter hoogte van de kruising met de Dorpsstraat ontstond rond 13.10 uur een botsing waarbij de 23-jarige motorrijder ten val kwam. Voor dit slachtoffer kwam per helikopter een traumateam uit Rotterdam ter plekke waarna hij werd overgebracht naar een ziekenhuis. De 45-jarige automobiliste werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht, aldus de politie.

Volgens een woordvoerster van de politie ontstond het ongeval doordat de automobiliste onterecht geen voorrang verleende aan de motorrijder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (2-6-2024 om 18:33)
Willem, hem werd geen voorrang verleend. Je kunt geen 30 gaan rijden op ern 80 km weg, omdat er misschien iemand jou geen voorrang gaat verlenen. Dat is óók levensgevaarlijk. Niet alles is te voorkomen. Wellicht reed deze motorrijder keurig de toegestane snelheid. Beterschap voor beiden gewenst.
Willem (2-6-2024 om 13:13)
40 jaar geleden toen ik begon met motorrijden werd je duidelijk gemaakt ten allen tijde rekening te houden met andere weggebruikers zodat je tijdig kan stoppen of je snelheid aanpassen. Gezien het aantal ongevallen met motorfietsen vraag ik me af waar de fout zit. Rijd rustig, ook op een racemonster, die ze van mij mogen begrenzen of afschaffen.
RobKo (1-6-2024 om 19:07)
Beterschap aan de motoreijder
Cookie-instellingen beheren