Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hulpverleners halen persoon uit drijfzand Breskens

Toegevoegd: 01-06-2024, 19.49 uur - Update: 01-06-2024, 20.09 uur
Over de vrouw werd kort voor 15.00 uur alarm geslagen.
Over de vrouw werd kort voor 15.00 uur alarm geslagen.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op het strand bij Breskens is zaterdag iemand vast komen te zitten in drijfzand. Brandweer, politie en de KNRM werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De melding van de persoon in het drijfzand kwam rond 14.55 uur binnen en werd in eerste instantie gemeld nabij de Duinstraat. Ter plekke bleek deze locatie niet te kloppen. In de tussentijd werd de brandweer doorgestuurd naar een melding van een reanimatie aan de Azaleastraat. Uiteindelijk bleek de inzet hier niet meer nodig en werd opnieuw uitgerukt naar de melding bij het strand.

Nadat de hulpdiensten de juiste locatie van de vastzittende persoon hadden achterhaald, werd door hen alsnog een vastzittende vrouw bevrijd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren