Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Duo tankt vrachtauto met geskimde pas en wordt opgepakt

Toegevoegd: 01-06-2024, 23.12 uur
Duo tankt vrachtauto met geskimde pas en wordt opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Tractaatweg bij Terneuzen heeft de politie vrijdagavond twee mannen aangehouden die met behulp van een geskimde tankpas een vrachtwagen zouden hebben afgetankt.

Volgens de politie is de afgelopen weken meermaals melding gemaakt van tanken met behulp van geskimde brandstofpassen. Meerdere gedupeerde bedrijven deden al aangifte en de recherche is een onderzoek gestart. Toen de politie gisteren in de buurt van Axel reed, bleek een vrachtwagen te worden afgetankt met een geskimde pas. Hierop keken politieagenten uit naar de vrachtwagen in kwestie.

Op de Tractaatweg wisten meerdere politie-eenheden de vrachtauto tot stoppen te dwingen. De chauffeur en diens bijrijder werden aangehouden en in verzekering gesteld. De politie laat weten dat het onderzoek in volle gang is. Onderdeel daarvan is de vraag of de twee ook bij andere zaken betrokken zijn geweest.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (2-6-2024 om 09:25)
Geweldig, zulke dingen moesten niet mogelijk zijn. Brandstof is al duur genoeg en dan nog via andermans rekening tanken. Goed dat men er werk van maakt. Zo snel mogelijk een komaf van maken.
Cookie-instellingen beheren