Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij vermoedelijke steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 02-06-2024, 12.43 uur - Update: 02-06-2024, 14.10 uur
Door: Eugène Harthoorn & Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondagmiddag iemand gewond geraakt. Vermoedelijk was sprake van een steekpartij. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk maar de politie heeft op twee locaties een plaats delict afgezet.

Rond 12.15 uur werd bij de hulpdiensten melding gemaakt van een mogelijk steekincident aan de Bonenburg. Zowel de politie als de ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. Ter plekke bleek dat er een persoon gewond was geraakt. De persoon is rond 12.30 uur met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. 

Rond een woning aan de Bonenburg zijn linten gespannen. Ook rond het bruggetje tussen de Hendrick Vroomlaan en de Rubenslaan is een plaats delict afgezet. De politie vermoedt dat de laatstgenoemde locatie de plek was waar het oorspronkelijke incident zich heeft afgespeeld. Er wordt nog nader onderzoek gedaan. De politie roept getuigen op zich te melden.

Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter T (2-6-2024 om 15:51)
't zal wel weer iets met drugs zijn; heel die stad ligt daardoor overhoop, jammer; want Vlissingen was voorheen best leuk en nog steeds wel en het heeft nog steeds potentie... Ze moeten enkel al die vervelende smeerlappen eruit gooien.... Maargoed, de gemeente/politiek zal het wel te druk hebben met foutparkeerders en andere nutteloze onzin zoals stikstof maatregelen en de handhaving hiervan etc enz....
een inwoner (2-6-2024 om 13:29)
Er gaat geen dag voorby of vlissingen staat in het nieuws .BIzar
Jaap (2-6-2024 om 12:59)
Het is en blijft toch een heerlijke stad, ons onvolprezen Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren