Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Gewonde Vlissingen inderdaad slachtoffer steekpartij

Toegevoegd: 02-06-2024, 19.06 uur
De man zou gestoken in de buurt van dit bruggetje.
De man zou gestoken in de buurt van dit bruggetje.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die kort na het middaguur gewond raakte in Vlissingen is inderdaad het slachtoffer geworden van een steekpartij. Dat meldt de politie. De politie is nog op zoek naar de dader.

Rond 12.15 uur werd bij de hulpdiensten melding gemaakt van een mogelijk steekincident aan de Bonenburg. Dat bleek te plek te zijn waar het slachtoffer zich bevond maar niet de locatie waar het steekincident had plaatsgevonden. Het 21-jarige Vlissingse slachtoffer verklaarde dat hij gewond was geraakt bij het  bruggetje tussen de Hendrick Vroomlaan en de Rubenslaan.

De Vlissinger is rond 12.30 uur met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie kan nog geen nadere mededelingen doen over het letsel van de man. De recherche is nog op zoek naar camerabeelden van het incident. Eventuele getuigen worden gevraagd zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (3-6-2024 om 12:18)
Vroeger hield ik van de kunst van de beroemde Nederlandse schilders, tegenwoordig krijg ik een beetje rare nasmaak als ik hun namen hoor, zeker als Vlissingen er mee verbonden is.
Cookie-instellingen beheren