Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ingezet voor verdachte situatie bij Torentijd Middelburg

Toegevoegd: 03-06-2024, 12.23 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG –De politie is maandagmorgen met meerdere eenheden ingezet voor een verdachte situatie bij gevangenis Torentijd in Middelburg. Wat er precies gaande is, kan de politie nog niet zeggen.

De politie kreeg in de loop van de morgen de melding binnen van een verdachte situatie bij het politiecellencomplex Torentijd aan de Torentijdweg in Middelburg. Direct werden meerdere eenheden van de uniformdienst, het flexteam en de politiehelikopter ingezet.

Diverse auto’s zijn in de omgeving van het cellencomplex gecontroleerd. Daarnaast worden alle voertuigen die het terrein van de gevangenis op willen, gecontroleerd. Een politiewoordvoerder van de politie Zeeland-West-Brabant laat weten dat er nog niets over gezegd kan worden en dat de politie uit voorzorg ter plaatse.

 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren