Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Twee gewonden bij ernstig ongeval N288 Zoutelande

Toegevoegd: 03-06-2024, 14.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZOUTELANDE – Bij een ongeval op de Rondweg Biggekerke bij Zoutelande zijn maandagmiddag twee personen gewond geraakt. Bij het ongeval werd een e-bikester door een motorrijder geschept.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13.00 uur ter hoogte van de fietsoversteekplaats op de kruising tussen de N288 en de Zoutelandseweg. Door een voorrangsfout kwamen een fietsster en een motorrijder met elkaar in botsing. De vrouw en de motorrijder raakten beiden gewond.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de beide gewonden onderzocht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft diverse getuigen gehoord. Daarnaast gaat de politie in samenwerking met de Forensische Opsporing Verkeer onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
yep (3-6-2024 om 18:22)
Helaas , weer een motorrijder , bij betrokken.........
motorrijder (3-6-2024 om 15:55)
Overal is het gevaarlijk als je niet oplet voor jezelf en je omgeving. Ja, toeristen seizoen is weer geopend, maar juist dan weet je dat die mensen vaak onverwachtse bewegingen maken of opeens gaan stilstaan waar je het niet verwacht. Daarnaast gelden in andere landen, vaak andere regels en houden onze bezoekers daar niet altijd evengoed rekening mee. Soms word door twijfel ook een verkeerde keuze gemaakt. 'Motorrijders' die op de openbare weg wheelie's trekken zijn in mijn beleving geen motorrijders, maar 'mensen' die toevallig op een motor rijden. Afgelopen weken al een paar voorbeelden van voorbij gekomen, dat ze bijvoorbeeld wel weten hoe je hard moet gaan, maar niet eens een fatsoenlijk bochtje kunnen nemen. Succes voor de betrokkenen.
Peter (3-6-2024 om 15:16)
Ik hou er daar altijd rekening mee want je weet dat daar fietsers over steken. Maar ach de gemeente Veere heeft wel meer gevaarlijke wegen als ik het kaartje van VVN bekijk. Zo was er vorige week weer eens een aanrijding bij de afslag naar Camping de Bongert in Oostkapelle tussen Serooskerke en Oostkapelle. Nog zon toppertje. Wie heeft het bedacht??? Dan de motorrijders. Het seizoen is er weer dus kwamen er 4 afgelopen zondag in Sint Laurens voorbij op het achterwiel met een absurde snelheid. Best stoer hoor. In Grijpskerke ging het waarschijnlijk te langzaam voor 2 andere weg racers op de motorfiets en daar kwamen fietsers met de schrik vrij. In de gemeente Veere fietsen is levensgevaarlijk.
Beterschap (3-6-2024 om 14:32)
Beterschap aan de gewonden
Cookie-instellingen beheren