Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vraagt verdachte situaties bij "Hooizolder" te melden

Toegevoegd: 04-06-2024, 10.26 uur
Politie vraagt verdachte situaties bij "Hooizolder" te melden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WESTKAPELLE – De Walcherse politie roept op om bij verdachte situatie bij de “Hooizolder” in Westkapelle naar de politie te bellen.

De politie treft bij de oude discotheek “de Hooizolder” aan de Joossesweg de laatste tijd geregeld buitenlandse voertuigen aan. Omdat er op deze locatie eerder illegale feesten werden gehouden, is wordt deze locatie geregeld gecontroleerd.

De politie vraagt om bij verdachte situaties dit te melden bij de politie via de bekende nummers.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (7-6-2024 om 13:34)
@advies man: open gooien gaat gelukkig niet gebeuren, heel Walcheren is blij dat we van deze shit af zijn. Gaat gelukkig gesloopt worden. Mijn advies: als je naar een discotheek wil, kan je het beste vertrekken naar de Randstad, veel plezier daar.
Advies man (7-6-2024 om 09:27)
waarom slopen ? wat een onzin gewoon open gooien die hap . dan hebben we weer een nieuwe Discotheek
Joewrie (6-6-2024 om 19:24)
Fietspad verbreden, kan nauwelijks passeren sinds de Branding grotere glazen schenkt. Litouwers kunnen er ook niet goed door de bocht. Ome Kees vind het er nog stinken ook
Vlissinger (5-6-2024 om 19:54)
Wat is een verdachte Situatie bij de Hooizolder ? Nu leeg of toen nog bezet.... Ben 47 Jaar en ben er vaak geweest. Totdat ik het beu was... Meisjes van 14 a 15 werden geronseld voor de dj... Of kregen een pil in hun drankje. Portiers corrupt en deden niets. Meisje werd in pijn geslagen door donkere jongens. En Portiers keken weg. en deden niets. Politie kwam niet ! En als de politie kwam, even lachten en chillen met bewaking. EN weer weg.... Kan nog wel even doorgaan zo... Dus wat is er nu ineens verdacht ? En waarom nog melden ?
Adolfo (4-6-2024 om 19:17)
Check de omliggende cammeras staan er genoeg bij restaurants
Paaj (4-6-2024 om 18:37)
hele mooie plek voor een hotel
Cookie-instellingen beheren