Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man in Veere aangehouden voor nachtrumoer

Toegevoegd: 04-06-2024, 10.30 uur
Man in Veere aangehouden voor nachtrumoer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VEERE – De politie heeft afgelopen nacht in Veere een man aangehouden voor nachtrumoer en wederspannigheid.

De politie kreeg in de loop van de nacht van maandag op dinsdag de melding van een man die agressief gedrag vertoonde in de trein. Op het station aangekomen, bleek de man al met de noorderzon te zijn vertrokken. Enige tijd later kreeg de politie eenzelfde melding, ditmaal in Veere.

De politie heeft de man in Veere aangehouden voor ‘nachtrumoer en wederspannigheid’.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (4-6-2024 om 15:48)
Ah, Ad in vorm van de psycholoog dit keer. Zou deze persoon verward geweest zijn, of 'verwarrend'? Ik begrijp dat de juiste formulering nogal verwarrend kan zijn, alsook uw uitspraak. Dat maakt u als persoon nog niet verward.
Peter (4-6-2024 om 14:03)
Ad, ze kennen niet eens het verschil. Laat staan dat ze daders van niet daders kunnen onderscheiden. Heel triest. Zo kan het dus voor komen dat jij wordt opgepakt omdat je buurman waar jij zeg even ruzie mee hebt een klachtendelict indient wat onjuist is. Politie en OM vervolgen jou en veroordelen je ook wel even. En zo is het ook met deze persoon. Of het dezelfde persoon is weten ze niet? Of hij verward is, psychische klachten heeft weten ze ook niet? En dus aangehouden voor ‘nachtrumoer en wederspannigheid zodat ze wel het boete quotum halen. Maar het probleem blijft bestaan. hahahaha ongeloofelijk.
Ad Jonkers (4-6-2024 om 11:03)
"Nachtrumoer en wederspannigheid"........oftewel een verwarrend personage!
Cookie-instellingen beheren