Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kustwachthelikopter ingezet voor onwelwording op schip Terneuzen

Toegevoegd: 04-06-2024, 14.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Diverse hulpdiensten zijn vanmorgen ingezet voor een medische noodsituatie aan boord van een schip bij Terneuzen. De persoon is per helikopter van boord gehaald.

De reddingsboten van de KNRM van Hansweert en Breskens werden omstreeks 11.05 uur met spoed opgeroepen voor een medische evacuatie van een schip in de Pas van Terneuzen. Er werd ook al vrij snel een kustwachthelikopter opgeroepen om de patiënt van boord te helpen.

De bemanning van de kustwachthelikopter heeft de patiënt, die onwel was geworden, van boord getakeld en vervolgens naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. Daar is het slachtoffer overgedragen aan het opgeroepen ambulancepersoneel.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren