Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Noodsituatie met klein kind Yerseke, traumahelikopter ingezet

Toegevoegd: 04-06-2024, 15.03 uur
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – Het Mobiel Medisch Team is dinsdagmiddag ingezet voor een medische noodsituatie met een klein kindje in Yerseke. Het slachtoffertje is per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht.

Twee ambulances en de politie werden omstreeks 12.35 uur opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Molenpolderweg. Al vrij snel werd ook de traumahelikopter vanaf vliegbasis Volkel opgeroepen. Deze landde na enige tijd aanvliegen op een bedrijventerrein aan dezelfde straat.

Het medisch personeel heeft zich over het jonge slachtoffertje ontfermd. Na behandeling is deze per traumahelikopter naar een gespecialiseerd ziekenhuis gebracht.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoutelandenaar (4-6-2024 om 19:22)
Sterkte voor zowel de ouders als het kindje
Robert (4-6-2024 om 19:20)
Sterkte aan alle familie en betrokkenen. Ik hoop dag het goed gaat met het kindje. Hulde aan alle hulpverleners die in actie zijn gekomen!
Cookie-instellingen beheren