Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Provincie Zeeland: Stationsbrug Middelburg heeft storing

Toegevoegd: 04-06-2024, 18.12 uur
Provincie Zeeland: Stationsbrug Middelburg heeft storing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De Stationsbrug in Middelburg heeft momenteel te kampen met een storing. Hierdoor kunnen de slagbomen gesloten zijn.

De Provincie deelde dinsdagmiddag via diverse sociale mediaplatformen de mededeling dat de Stationsburg in Middelburg momenteel te kampen heeft met een storing. Hierdoor is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze brug. De Provincie is bezig met het oplossen van het probleem.

Mocht de brug dicht zijn en de slagbomen ook, dan roept de Provincie op niet onderdoor de slagbomen te gaan. Het zou dan niet veilig genoeg zijn om daar te lopen of te fietsen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (5-6-2024 om 22:36)
Inderdaad lelijk kleur, oranje was beter geweest
Emergo (5-6-2024 om 16:11)
@VdVonck Een paar jaar zitten slapen ? Overigens met de kleur is wat mij betreft niets mis.
VdVonck (4-6-2024 om 21:32)
Dit is toch een ontzettend ontsierend zicht? Wie is er verantwoordelijk geweest voor de kleurkeuze van deze opzich mooie brug?
Cookie-instellingen beheren