Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto ramt lantaarnpaal in Middelburg, één gewonde

Toegevoegd: 04-06-2024, 22.25 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De bestuurder van een personenauto is dinsdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Nederstraat in Middelburg. Het voertuig ramde een lantaarnpaal.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21.25 uur ter hoogte van de kruising met de Breestraat. De automobilist reed vanuit de richting van de Rotterdamsekaai en kwam tot stilstand op de stoep, tegen een lantaarnpaal. De politie, meerdere ambulances en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen.

De inzittende is door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald en in een vacuümmatras naar de ambulance gebracht. Na een medische check is de gewonde met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De traumahelikopter is ter hoogte van Hellevoetsluis retour gegaan.

De beschadigde auto is door bergingsbedrijf Kuzee afgesleept. De lantaarnpaal liep schade op door het ongeval.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren