Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Social mediapost verraadt ontkomen scooterrijder

Toegevoegd: 05-06-2024, 09.59 uur
Social mediapost verraadt ontkomen scooterrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Een scooterrijder die dit weekeinde werd achtervolgd door de politie en daarbij de agenten wist af te schudden, is alsnog aangehouden. Hij had namelijk opgeschept op social media en dat had de jongeman beter niet kunnen doen...

Zaterdagavond trok een scooterrijder de aandacht van agenten die surveilleerden in de omgeving van Clinge. Toen de bestuurder de politie in de gaten kreeg, ging deze er direct vandoor. Toen de agenten keerden, zagen zij dat er op de scooter geen kenteken was bevestigd. Na een korte achtervolging ontkwam de scooterrijder via een bospad.

"Helaas pindakaas, deze keer verloren dachten de collega's. 
Dit dacht de scooterrijder ook. In zijn euforie na zijn overwinning plaatste hij een bericht op zijn sociale media waarin hij ons tagde. Dit bleek een cruciale fout. Na wat speurwerk op zijn sociale media kwamen wij er al snel achter wie de scooterrijder was", zo vertelt de politie vandaag.

Gisteren brachten agenten een bezoek aan de betreffende jongeman. Uit onderzoek bleek dat er inmiddels een gestolen kentekenplaat was gemonteerd op de scooter. "De jongeman kan binnenkort post verwachten van het CJIB voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden zonder kentekenplaat. De scooter is in beslag genomen en de jongeman wordt op een later moment uitgenodigd voor verhoor over de gestolen kentekenplaat", aldus de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (9-6-2024 om 14:06)
Ik weet niet waar jij werkt Sjaak, maar veel kan 't vast niet zijn als je samen moet werken met zulke domme mensen, genoeg slimme jongeren hoor. Dat jij ze niet tegenkomt betekend niet dat ze niet bestaan; jou leefomgeving is geen maatstaf voor de rest van de wereld, ook best wel dom om dat te denken, slimpie!
Henk (6-6-2024 om 09:40)
@timsalabim: je hebt gelijk hoor, maar ze gebruiken diezelfde smartphone wel om hier volop te klagen. Dus kennelijk vinden ze het toch wel makkelijk.....
Goesenaartje (5-6-2024 om 18:11)
Haha, wat een sukkeltje ben je dan.
De hoge hoed (5-6-2024 om 17:31)
Het lijkt mij juist veel verstandiger om dit soort domme egotrippers juist dom te houden. Dit soort berichtgeving leert ze dus wat ze niet moeten doen. Opscheppen dat ze aan de politie zijn ontkomen. Niet dat ik er vanuit ga dat dat soort kneusjes ook het nieuws volgen, maar toch.
Sjaak (5-6-2024 om 16:55)
Dat is nu typisch onze jeugd, dommer dan ooit. Als ik jongens op ons werk vraag wanneer water bevriest, zeggen ze ? Dat kan ik toch opzoeken op de telefoon !!! En die jeugd moet later ons land besturen, waar moet dat heen !!!
Jtg (5-6-2024 om 16:17)
Precies @Michelle zichzelf een oor aangenaaid geweldig hoe dom!
Cookie-instellingen beheren