Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Veel hulpverleners ingezet bij reanimatie ‘s-Gravenpolder

Toegevoegd: 05-06-2024, 23.16 uur
Door: Roland de Jong

‘S-GRAVENPOLDER - Verschillende hulpdiensten zijn woensdagavond in ‘s-Gravenpolder ingezet na een melding van een reanimatie. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

De ambulancedienst kreeg rond 20.45 uur de melding dat in een woning aan de Esdoornstraat iemand dringend medische hulp nodig had. Hierop werden naast de politie en ambulancedienst ook brandweerlieden met spoed ter plekke gestuurd.

In Rotterdam steeg kort na de melding de traumahelikopter Lifeliner 2 op. De helikopter landde rond 21.10 uur op een grasveld tussen de Langeweg en de Seringestraat. Vervolgens voegde het traumateam zich bij net ambulancepersoneel.

Een ladderwagen van de brandweer werd opgeroepen om indien nodig de patiënt naar beneden te kunnen halen. Kort na 23.00 uur is de traumahelikopter weer vertrokken. Het incident trok veel bekijks.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nn (6-6-2024 om 18:53)
Veel sterkte voor de fam.
Cookie-instellingen beheren