Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Politie hoopt op tips over woninginbraak Kapelle

Toegevoegd: 06-06-2024, 10.49 uur
Politie hoopt op tips over woninginbraak Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben die kan helpen om de dader(s) van een woninginbraak in Kapelle te achterhalen.

Tussen maandag 09.00 uur en dinsdag 08.00 uur werd ingebroken bij een huis aan de Oude Veiling in het dorp. Vooralsnog is/zijn de dader(s) niet achterhaald en daarom is via Burgernet de hulp van het publiek ingeroepen. De politie zoekt bijvoorbeeld mensen die rond/tussen de genoemde tijdstippen verdachte voertuigen hebben gezien.

Ook wordt gevraagd of mensen misschien personen hebben gezien die zich vreemd gedroegen. Mensen uit de buurt die wellicht camerabeelden hebben, worden ook gevraagd contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommy Klundert (6-6-2024 om 17:50)
Helaas lijkt het ook wel dat er minder politie toezicht is, sinds het vertrek van de wijkagent. Handhaving zou verdubbeld zijn van 1 naar 2 boa's, maar ook die zie je nooit in het wild...
Jimmy Hendriks (6-6-2024 om 13:37)
Wellicht nog vaker patrouilleren? Is niet de eerste keer geweest afgelopen periode. Belachelijk ook dat bij woninginbraak er wel wordt gezocht naar daders en bij het jatten van iemand zijn motor uit de schuur niet!
Cookie-instellingen beheren