Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Hoogwerker vast in Goes, bergingstruck biedt uitkomst

Toegevoegd: 06-06-2024, 14.09 uur
De hoogwerker was gebruikt bij werkzaamheden bij een flat.
De hoogwerker was gebruikt bij werkzaamheden bij een flat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is donderdag aan het einde van de ochtend een hoogwerker weggezakt. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om de hoogwerker weer los te krijgen.

De machine was gebruikt tijdens werkzaamheden bij een flatgebouw aan de Appelstraat. Op een gegeven moment zakte één van de wielen dusdanig weg dat het voertuig niet meer verder kon rijden.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam met een truckbergingsvoertuig ter plaatse om de hoogwerker weer los te krijgen. Nadat de bergingswagen was opgesteld op de Frambozestraat kon de hoogwerker vrij snel weer op de weg getrokken worden.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (7-6-2024 om 11:11)
Rubberre rijplaten zouden voldoende moeten wezen, ik vermoed gezien de sporen dat ie er naast heeft gezeten. Stalen rijplaten is beter, maar rubber / plastic zou naar mijn mening ook al voldoende moeten zijn. Wat weegt zo'n hoogwerker? 4 ton?
een gast (6-6-2024 om 17:58)
Volgens mij moet je op zo een locatie staal platen leggen om over heen te rijden zeker nu de ondergrond zo nat is want die rubber rij platen zijn daarvoor niet geschikt.
Cookie-instellingen beheren