Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 50 km

Auto op z'n kant na ongeluk A58 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 06-06-2024, 22.46 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Op de A58 tussen 's-Heer Arendskerke en Lewedorp is donderdagavond een eenzijdig ongeluk gebeurd. De betrokken personenauto belandde op zijn kant, de bestuurder raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 21.40 uur op de rijbaan richting Vlissingen, net voorbij het viaduct over de Postweg (N665). Na de melding werden ook de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. De komst van het traumateam bleek niet nodig te zijn. Wel moest de bestuurder van de auto door de ambulancedienst naar een ziekenhuis worden gebracht.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Remsporen laten wel zien dat de auto via de middenberm naar de rechterberm reed. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. De politie en Rijkswaterstaat sloten tijdelijk de vluchtstrook en één van de rijstroken af.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren