Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Rookontwikkeling campinggebouw Sirjansland

Toegevoegd: 07-06-2024, 08.30 uur
Ter plekke bleek de situatie mee te vallen.
Ter plekke bleek de situatie mee te vallen.
© Foto: Brandweer Oosterland
Door: Roland de Jong

SIRJANSLAND - Bij een gebouw op het terrein van een camping in Sirjansland is donderdagavond een klein brandje ontdekt. De brandweer heeft de brand geblust.

Rond 19.30 uur werd op de camping aan de Zandweg rookontwikkeling opgemerkt, waarop de brandweer werd gebeld. Ter plekke bleek dat er eerder op de dag onkruid was verband. Na onderzoek bleek een klein stukje kozijn vlam te hebben gevat. Dit zorgde binnen voor rookontwikkeling.

Een klein beetje water was volgens de brandweer genoeg om het kozijn af te blussen. De uit voorzorg opgeroepen waterwagen van de brandweer Burgh-Haamstede hoefde niet meer ter plaatse te komen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren