Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Ongeval Heinkenszand: Politie neemt rijbewijs in

Toegevoegd: 07-06-2024, 09.59 uur
De bestuurder reed onder invloed van alcohol, aldus de politie.
De bestuurder reed onder invloed van alcohol, aldus de politie.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De man die donderdagmiddag bij Heinkenszand met zijn auto van een dijk bij Heinkenszand reed, verkeerde onder invloed van alcohol. Dat laat de politie desgevraagd weten.

De 36-jarige man uit Heinkenszand reed rond 12.40 uur over de kruising van de Boerendijk, de Noordlandseweg en de Stelleweg. Hier raakte hij met zijn voertuig naast de weg om vervolgens onderaan de dijk tot stilstand te komen. Na de melding werd ook een ambulanceteam opgeroepen maar van letsel bleek gelukkig geen sprake te zijn.

Nader onderzoek heeft volgens de politie uitgewezen dat de man onder invloed van alcohol reed ten tijde van het ongeval. Op een ademanalyse-apparaat blies de man een waarde van 805 Ug/l waar 220 de limiet is. De automobilist had dus meer dan 3,5 keer teveel alcohol op om nog te mogen rijden. Zijn rijbewijs is ingenomen, aldus de politie.

Het voertuig van de man werd getakeld door Kuzee. Rond 13.30 uur was de weg weer helemaal vrij.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (8-6-2024 om 13:00)
de hoeveelste is dit de laatste tijd neemt dit weer schrikbarend toe
Cookie-instellingen beheren