Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist (60) ongeval A58 moest uitwijken

Toegevoegd: 07-06-2024, 10.03 uur
Volgens de politie moest de bestuurder uitwijken voor een stuk metaal.
Volgens de politie moest de bestuurder uitwijken voor een stuk metaal.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

‘S-HEER ARENDSKERKE - De bestuurder die gisterenavond op zijn zijkant belandde na een eenzijdig ongeval op de A58 bij ’s-Heer Arendskerke moest uitwijken voor een stuk metaal op de weg. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De 60-jarige man uit Dordrecht moest omstreeks 21.40 uur op de rijbaan richting Vlissingen uitwijken voor een stuk metaal. Hierdoor ging het volgens de politie mis en belandde de auto op de zijkant in de berm. Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om de inzittende(n) te helpen.

De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De beschadigde auto is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee. Door het ongeval waren de een rijstrook en de vluchtstrook tijdelijk afgesloten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De hoge hoed (9-6-2024 om 07:56)
Timsalabim is een beetje bektompen. Vindt het alyijd leuk om mensen belachelijk te maken dmv het verdraaien van woorden. Een wijk vergelijken met de snelweg. En denken dat mensen hier komen om stoer te zijn. Gaat ie weer lekker in je bovenkamer timsalabimmetje? Vergeet F1 niet dit weekend. Dan verveel je je minder en hoef je hier niet je eeuwige onzin te verkopen. Ik lach erom, meer niet.
Timsalabim (8-6-2024 om 12:24)
De hoge hoed rijd overal over en doorheen en wijk voor niets of niemand uit ze wijken maar voor hem uit en al dat vervelende straat meubilair wat de hele tijd in de weg staat hadden ze ook maar niet neer moeten zetten… echt een super stoere vent joh, kan max verstappen zelfs nog van leren.
Adje (7-6-2024 om 19:55)
Sterkte aan de bestuurder. Hoop dat alles meevalt. Vraag mij af heb de politie de "stuk metaal" gevonden.
De hoge hoed (7-6-2024 om 14:49)
@Jaap, jij zou dus ook liever uitwijken en over de kop slaan of tegen een boom slippen ipv dat je wat schade hebt aan de voorkant van je auto? Lijkt me verre van slim. De auto heeft nu aanzienlijk meer schade op gelopen, plus de bestuurder is gewond geraakt. Masr ja Jaap, je kan de gok wagen en een snok aan het stuur geven. Op goed geluk.
Bob (7-6-2024 om 14:16)
Tuurlijk en dan met een snelheid dat je geen tijd meer hebt om te handelen
@ de hoge hoed (7-6-2024 om 13:29)
Weleens een hert gevangen met de voorkant van je auto? Of een stuk staal dat door de bodem slaat met alle gevolgenvan dien? Uitwijken is dan zeker een optie ipv er maar op of overheen te rijden....
Cookie-instellingen beheren