Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lift enkele uren buiten werking in zorgcentrum Koewacht

Toegevoegd: 08-06-2024, 00.00 uur
Lift enkele uren buiten werking in zorgcentrum Koewacht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KOEWACHT – De brandweer van Koewacht heeft vrijdagavond geassisteerd in een woonzorgcentrum in Koewacht nadat de lift al enkele uren buiten gebruik was.

De brandweerlieden werden omstreeks 19.55 uur gevraagd om te assisteren bij het zorgcentrum De Lange Akkers aan de Beukenlaan. Door een technisch mankement was de lift al enkele uren buiten werking en was niet iedereen in de mogelijkheid om zelfstandig per trap naar boven te gaan.

Omdat er ook een aantal zware rolstoelen bij betrokken waren, werd ook de hoogwerker vanuit Hulst gevraagd. Toen deze aankwam, was ook net de monteur aanwezig. Deze had het probleem snel verholpen waardoor de rest van de aanwezigen met de lift naar boven kon.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren