Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Politie: Geschoten bij ruzie Groenewoud Vlissingen

Toegevoegd: 08-06-2024, 09.28 uur
Politie: Geschoten bij ruzie Groenewoud Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Bij een vechtpartij in het centrum van Vlissingen is afgelopen nacht geschoten. De politie doet onderzoek naar dit schietincident.

De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 04.45 uur de melding van een ruzie tussen meerdere personen op het Groenewoud in Vlissingen. Hierbij was ook een knal gehoord.

De politie heeft ter plaatse meerdere personen aangetroffen. Het was volgens een woordvoerster van de politie onbekend of zij wat te maken hadden met de ruzie. Daarom is van hen een verklaring opgenomen. De politie laat weten dat zij en de recherche van een schietincident uitgaan omdat er een knal is gehoord. Er is niemand aangehouden en niemand gewond geraakt. Verder is er ook geen vuurwapen aangetroffen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laatdezoninjehart (9-6-2024 om 14:29)
Een (vuur)wapen meenemen is al triest, als je het vervolgens gebruikt bij een schermutseling na het stappen ben je al helemaal een laffe natnek.. Niveautje natte tosti met een onder ontwikkelde frontaalkwab, slappe hap.. Graag ontheven van deelname aan de maatschappij! Bij voorbaat dank.
Jac (8-6-2024 om 18:24)
Ah, das nauw jammer, bijna een week zonder schietincidenten…..
Cookie-instellingen beheren