Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwapen gezien bij vechtpartij Grote Markt Goes

Toegevoegd: 08-06-2024, 09.36 uur
Vuurwapen gezien bij vechtpartij Grote Markt Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een vechtpartij op de Grote Markt in Goes zou vannacht mogelijk een vuurwapen zijn gezien. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

De politie kreeg vrijdagnacht omstreeks 04.00 uur de melding binnen van een vechtpartij op de Grote Markt in Goes. Hierbij zou onder andere met meubilair worden gegooid. Daarnaast zou er een vuurwapen zijn waargenomen.

De politie heeft met de zogenoemde BTGV een tweetal mannen aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Goes en een 25-jarige man waarvan geen woonplaats bekend werd. De beide mannen zitten nog vast voor nader onderzoek.

BTGV staat voor BenaderingsTechniek Gevaarlijke Verdachten. De verdachte wordt hierbij met korte en duidelijke bevelen bijvoorbeeld uit een auto ‘gepraat’ en vervolgens aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tim (24-6-2024 om 10:45)
heftig zeg
timsalabim (10-6-2024 om 13:01)
Nee VdVonck, dat hoorde je niet; een tijdje terug was je namelijk nog "jaren hoofdagent geweest" hier in de reacties.. En de meeste van "dat gros" zat helemaal niet op de Havo of het VWO; een paar van die lui die in dat betreffende filmpje van Prem langskomen leven overigens niet eens meer joh. Dat je het grappig vindt, vind ik ook jammerlijk, het was namelijk helemaal niet grappig, niemand in Goes vond het grappig; het was een extreem beschaamde vertoning op tv toendertijd..
VdVonck (10-6-2024 om 10:00)
Is dat zo Timsalabim? Behoorde zelf tot één van de grotere groepen. Het zal je vast verbazen maar het gros deed gewoon netjes Havo en VWO en is prima terechtgekomen. Er werden toen ook echt géén messen en andere wapens bij gehaald. Dat was mijn punt!
timsalabim (9-6-2024 om 13:20)
Nou VdVonck ik kan me die tijd met PremTime toen ook nog herrinneren en achteraf klinkt het allemaal best wel grappig maar dat was het toen niet, en denk maar niet dat die lui die daar allemaal aan meededen achteraf "gezellig een biertje met elkaar" gingen drinken.. Waren echt irritantje jongetjes en meisjes, allemaal, stuk voor stuk en ook niet echt bijster slim aangelegd; waren gewoon 200% pure ruziezoekers die dachten dat ze wat te zeggen hadden en dat de wereld om hun draaide...
VdVonck (9-6-2024 om 10:30)
@Goesenaartje: Tegenwoordig kunnen ze niks meer met hun handen oplossen. De tijd dat we op de vrijdagmiddag in groepen tegenover elkaar stonden, potje knokken en vervolgens de rest van het weekend gezellig met elkaar gingen zuipen is voorbij! Zelfs Prem is toen eens verslag komen doen haha! Mooie tijd!
Goesenaartje (8-6-2024 om 16:05)
Stoere boys, iets oplossen met een wapen. Mietjes.
Cookie-instellingen beheren