Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken bestuurder levert rijbewijs in Sint Philipsland

Toegevoegd: 08-06-2024, 09.44 uur
Dronken bestuurder levert rijbewijs in Sint Philipsland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT PHILIPSLAND – Een dronken bestuurder (57) heeft vrijdagavond  zijn rijbewijs  moeten inleveren bij de politie. Hij  negeerde een stopteken.

De politie zag de man uit  de gemeente Tholen vrijdagavond rond 22.30 uur rijden. Hij reed zonder verlichting en schampte een vangrail. Volgens de politie negeerde hij het eerste stopteken en stopte pas bij het tweede stopteken op de Rijksweg.

Uit controle bleek dat de man 790 Ug/L in zijn adem had. Zijn rijbewijs is door de politie ingevorderd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (8-6-2024 om 14:27)
Het wordt hoog tijd dat ze die persoon eens goed aanpakken. Heeft al te dikwijls met te veel drank op gereden, en ook schade veroorzaakt, maar dat is meestal zonder tussenkomst van de politie geregeld
bram goeree (8-6-2024 om 12:58)
het ''dronken '' rijden neemt weer steeds meer toe .dat betekend dat de straffen veel te laag zijn voor een misdrijf als dit .anders zou het wel meer afschrikwekkend zijn
Cookie-instellingen beheren