Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Accu E-bike in brand IJzendijke

Toegevoegd: 08-06-2024, 14.31 uur
Accu E-bike in brand IJzendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

IJZENDIJKE – De brandweer is zaterdagmiddag ingezet voor een brand in een schuurtje in IJzendijke. Er werd opgeschaald naar een middelbrand.

De brandweer werd omstreeks 13.55 uur met spoed opgeroepen voor een brand in een bijgebouw aan de Watervlietseweg in IJzendijke. In het schuurtje was een accupakket van een e-bike gaan ontbranden.

De brandweerlieden hebben het accupakket ondergedompeld in water. Daarmee was omstreeks 14.20 uur de brand meester. Om de rook uit de woning en het schuurtje te krijgen zijn twee ventilatoren ingezet. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren