Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto crasht op Galgeweg Vlissingen, bestuurder aangehouden

Toegevoegd: 09-06-2024, 10.31 uur
Auto crasht op Galgeweg Vlissingen, bestuurder aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een personenauto is afgelopen nacht gecrasht op de Galgeweg in Vlissingen. De politie heeft de bestuurder aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.35 uur de melding van een eenzijdig ongeval op de Galgeweg. Ter plaatse bleek dat er een personenauto via een boom was gekanteld en overdwars op de weg lag. De bestuurder verklaarde dat hij in zijn auto naast een vriend op de fiets reed.

De man heeft moeten blazen. Hieruit bleek dat de man onder invloed van alcohol reed. De politie heeft de man aangehouden en een rijverbod van vijf uur gegeven. Volgens de politie betreft het een 53-jarige man uit Vlissingen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (9-6-2024 om 12:12)
Een rijverbod voor vijf uur ???Rijbewijs inleveren en opnieuw examen doen plus een fikse boete.
Anoniem (9-6-2024 om 10:40)
Dan zou je denken dat iemand op 53 jarige leeftijd ondertussen wel wat meer verstand zou hebben vergaard..
Cookie-instellingen beheren