Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motoren in beslag genomen na achtervolging Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 09-06-2024, 10.36 uur
Motoren in beslag genomen na achtervolging Wolphaartsdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK – De politie heeft zaterdagavond na een achtervolging twee motoren van jongemannen uit Groot-Brittannië in beslag genomen. Beide mannen zijn ook aangehouden.

De politie laat weten dat de agenten rond 21.15 uur op de Muidenweg twee motoren op hoge snelheid zag rijden. Daarbij trok ook één van de bestuurders een wheelie. De kentekenplaten waren niet goed zichtbaar en de mannen negeerden een stopteken en vlogen er op een hoge snelheid vandoor.

Eén van de mannen liet zijn motor achter. Na een korte achtervolging is hij staande gehouden. Toen kwam ook de andere motorrijder er bij. Beide motoren zijn door de politie in beslag genomen en de rijbewijzen zijn ingevorderd. De politie heeft de mannen (25,27 uit Groot Brittannië) aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (12-6-2024 om 10:41)
Langs de dijken van Ouwerkerk naar Bruinisse is het elke week raak...daar fietsen veel mensen jong en oud....Ik zeg het nu hardop, wat ik normaal stilletjes hoop: Ik hoop dat ze uit de bocht vliegen, en goed ook...Vorig jaar is er ook één een bocht vergeten en ik heb er geen medelijden mee. Deze motorrijders denken alleen aan zichzelf en dat ze werkelijk een (dodelijk) gevaar voor anderen (én zichzelf) kunnen zijn, daar nemen ze geen verantwoordelijkheid voor. Triest.
Motorrijders (10-6-2024 om 15:28)
De mensen die zo zuur reageren doen. Natuurlijk nooit iets wat eigelijk niet mag maar zitten op internet lekker heel de dag zuur te zijn . Zeeuwen staan bekend als stug maar wist niet dat er zulke zure zeikende zeurende huilende mensen daar woonde. We komen snel nog eens langs Groetjes de herrieschoppers
Drica (9-6-2024 om 18:47)
Politie is in actie dat doen ze om aandacht voor hun wensen. Deze overlast krijg je als er niet naar hun noden luistert. Het volk klaagt altijd! De ene keer om teveel en onzinnige boetes en nu omdat ze merken dat de politie her rustgaaner doet.
Wodan (9-6-2024 om 17:36)
Maar goed dat er een knalpot onder die motoren zit. De onsteking stond te laat en het gas bleef bij allen hangen. De toerenbegrenzer bood uitkomst. Vandaar wat meer herrie. Maar serieus genomen Jaap, zou je daarom een ander doodwensen?
Snoes (9-6-2024 om 17:31)
Op het plein bij de Lekkerbek in Vrouwenpolder waren wij en er stond een onwijs grote groep met motoren zich daar schandalig uit te sloven. Bijna een half uur daar geweest en niks geen politie gezien. Er werd niet ingegrepen niks. Dan laat de politie zich niet zien!
timsalabim (9-6-2024 om 16:20)
Ik zag die groep motorrijders ook op de A58 bij Goes, waren er echt super veel, leek geen einde aan te komen en allemaal ook op de linkerbaan haha! Echt irritant.
Cookie-instellingen beheren