Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Lantaarnpaal uit de grond gereden Vlissingen

Toegevoegd: 09-06-2024, 12.09 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een personenauto heeft vanmorgen op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een lantaarnpaal uit de grond gereden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Marnixkerk in Vlissingen. Door onbekende oorzaak was een bestuurder van een kleine personenauto in de berm beland en ramde een lantaarnpaal om. De politie kwam ter plaatse.

De bestuurder heeft een blaastest af moeten geven. Voor zover bekend had hij niet gedronken. De auto liep schade op aan de voorzijde van het voertuig.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Geert (10-6-2024 om 00:27)
Knap van... je bent knap triest ? Als dit je deugt is, en de tijd hebt om op internet, zulke lege doel loze, opmerkingen te maken Moet je leven knap triest zijn idd
Geert (9-6-2024 om 21:00)
Knap
Cookie-instellingen beheren