Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten zochten naar gedumpte pakketten verdovende middelen

Toegevoegd: 09-06-2024, 22.10 uur
De Nederlandse Kustwacht assisteerde bij de zoekactie.
De Nederlandse Kustwacht assisteerde bij de zoekactie.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOSTKAPELLE – De politie zocht vanmiddag voor de kust van Oostkapelle naar mogelijk gedumpte pakketten verdovende middelen. Uiteindelijk is er niets aangetroffen.

De politie kreeg bij aanvang van de dienst te horen dat er mogelijk pakketten met verdovende middelen zouden drijven op de zee, ter hoogte van Oostkapelle. Er is direct een politieboot ter plaatse gegaan. De politie heeft diverse zoekslagen gemaakt, rekening houdende met de getij, wind en stromingen.

Aan de zoektocht werkten ook het surveillancevliegtuig van de Nederlandse Kustwacht, de lokale politie, Douane en handhavers van gemeente Veere ingezet. Er werd ook een drone ingevlogen. Uiteindelijk is er niets aangetroffen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-6-2024 om 12:55)
De duikers van de duikboot waren nog onderwater zeker en hebben snel de pakketen onderwater verankerd aan de duikboot
Drica (10-6-2024 om 01:50)
Misschien heeft de zending vertraging.
Cookie-instellingen beheren