Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Medische noodsituatie vakantiepark Kamperland

Toegevoegd: 10-06-2024, 00.06 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND – Het Mobiel Medisch Team is zondagavond ingezet voor een medische noodsituatie op een vakantiepark in Kamperland. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar Rotterdam gevlogen.

De hulpdiensten kregen omstreeks 22.45 uur de eerste melding van het incident op het vakantiepark Roompot in Kamperland. Na vijf minuten bleek dat er meer medische zorg nodig was, en werd de Lifeliner 2 vanuit Rotterdam opgeroepen. Deze landde circa 20 minuten later op een kruising nabij het vakantiepark.

Nadat de arts en de verpleegkundige van het traumateam de patiënt hadden onderzocht is deze per traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum gevlogen.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren