Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto in sloot fly-over Heinkenszand

Toegevoegd: 10-06-2024, 10.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

HEINKENSZAND - Een personenauto is maandagmorgen in een sloot langs de fly-over bij Heinkenszand beland. Er raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 08.40 uur bij de op/afrit van de A58 naar de N62. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder van een elektrische auto van de weg en kwam onderaan het talud in een ondiepe sloot tot stilstand. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen.

De bestuurder bleek niet gewond te zijn geraakt en een inzet van de brandweer bleek niet noodzakelijk. De auto is geborgen door Kuzee. Een gedeelte van de weg was afgezet door de wegbeheerder.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren