Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto crasht tegen boom in Terneuzen

Toegevoegd: 10-06-2024, 10.51 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een bestuurder is maandagmorgen gewond geraakt nadat deze crashte tegen een boom in Terneuzen. Meerdere hulpdiensten werden ingezet.

Door onbekende oorzaak ramde de bestuurder van de personenauto omstreeks 09.00 uur een boom langs de Verlengde van Steenbergenlaan. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen.

De bestuurder bleek ter plekke nog achter het stuur te zitten met botbreuken, aldus de politie. De bestuurder is per ambulance naar ziekenhuis de Honte gebracht. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de weg afgesloten.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (13-6-2024 om 06:25)
Als je niet kan auto rijden, neem dan in het vervolg een taxi of het openbaar vervoer. Dat is veiliger voor iedereen.
Cookie-instellingen beheren