Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kat met kop vast bij schuur, brandweer rukt uit

Toegevoegd: 11-06-2024, 10.33 uur
Kat met kop vast bij schuur, brandweer rukt uit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Middelburgse brandweerlieden zijn maandagmiddag uitgerukt nadat een kat vast was komen te zitten bij een schuur in de Stromenwijk in die plaats. 

De brandweer werd rond 15.50 uur ingeseind nadat was ontdekt dat het dier met zijn kop vastzat in een gat in de wand van een schuur bij de Sardijngeulstraat.

Vlak voordat de brandweer arriveerde, kon de eigenaar de kat zelf bevrijden. De inzet van de brandweer was dan ook niet meer nodig.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (13-6-2024 om 13:17)
Je wordt er toch niet goed van dat de brandweer moet uitrukken om katten uit bomen en van daken moet peuteren. Het zijn huisdieren. Houd ze binnen. Ik moet ieder stukje aarde in mijn tuin afdekken omdat katten eigenaren vinden dat ze bij de buren maar een kattenbak moeten maken van iemands tuin.
wim (12-6-2024 om 07:50)
hoop dat de lieverd niets mankeert arm diertje ,top dat het op tijd gered is
kees100 (12-6-2024 om 07:12)
t moet niet gekker worden arme brandweer, kan er nu niemand niks meer belle maar, de gemeenschap betaald het wel
Cookie-instellingen beheren