Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Auto’s getakeld na aanrijding in Zierikzee

Toegevoegd: 11-06-2024, 16.20 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Twee personenauto’s zijn dinsdagmiddag beschadigd geraakt na een ongeval in Zierikzee. Geen van de betrokkenen hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Ter hoogte van parkeerterrein Scheldestraat kwamen kort voor 15.00 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen belandde op de stoep en raakte daar ook nog een lantaarnpaal. Een ambulanceteam heeft de betrokkenen gecontroleerd maar niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de beide voertuigen getakeld. Vanwege het ongeval was enige tijd één rijbaan dicht. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. Rond 16.15 uur was de weg weer helemaal vrij.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren