Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw onderzocht bij ongeval Torenweg Middelburg

Toegevoegd: 12-06-2024, 11.20 uur
De bestuurster hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De bestuurster hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Medewerkers van de ambulancedienst hebben vanmorgen een vrouw onderzocht die een ongeluk had gehad op de Torenweg in Middelburg.

De politie en ambulancedienst werden vanmorgen omstreeks 10.25 uur opgeroepen voor een ongeval op de Torenweg.  Ter plekke bleek dat er een auto half in de berm stond met de bestuurster nog achter het stuur. De medewerkers van de ambulancedienst hebben de vrouw onderzocht. Vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Ten tijde van het ongeval was er een rijbaan afgesloten. De politie laat weten dat er nog onduidelijkheid is over het ongeval. Er zou sprake kunnen zijn geweest van een uitwijkmanoeuvre. Ook wordt er nog onderzocht of er andere verkeersdeelnemers bij het ongeval betrokken zijn geweest.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren