Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door ongeval N57 Middelburg, vier auto's beschadigd

Toegevoegd: 12-06-2024, 11.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG –  Door een ongeval op de N57 zijn er vanmorgen files ontstaan tussen Middelburg en Serooskerke. Bij het ongeval waren vier auto’s betrokken.

Het ongeval gebeurde omstreeks 10.20 uur op de Havenpoortweg ter hoogte van Sint Laurens. Door onbekende oorzaak waren vier voertuigen met elkaar in botsing gekomen. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.
 

Meerdere personen zijn medisch onderzocht, maar geen van allen hoefde naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft drie voertuigen afgesleept. De andere auto kon op zelfstandige wijze zijn weg vervolgen. Door het ongeval ontstonden aan beide zijden files.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (13-6-2024 om 06:13)
Omdat het niet twee X twee baans is. Verweg het meeste verkeer moet rechtdoor. Werkverkeer i.c.m. met toeristen is sowieso geen goede combinatie. Maar zoals gebruikelijk kan men in Nederland niet plannen.
Fabiana (12-6-2024 om 16:02)
Regelmatig is er op dit stuk filevorming, waarom niet bij de andere rotondes, geen idee. Maar als mensen gewoon opletten en vooruit kijken zouden deze ongelukken niet gebeuren. Dan komt het ook niet ten goede dat het normale verkeer vaak haast heeft en het vakantie (voornamelijk duitsers) verkeer graag op het gemak doet. Krijg je vreemde situaties van.
Peter (12-6-2024 om 13:47)
Het is daar nog wel eens raak.
Cookie-instellingen beheren