Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij aanrijding Goes

Toegevoegd: 13-06-2024, 16.41 uur
De vrouw werd door een automobiliste aangereden.
De vrouw werd door een automobiliste aangereden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een aanrijding op de Brailleweg in Goes is vanmiddag een vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur. Door onbekende oorzaak werd een vrouw op leeftijd door een automobiliste aangereden. 

De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. De fiets is door de politie meegenomen.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
timsalabim (14-6-2024 om 14:37)
Het gaat te vaak mis in Goes met fietsers en auto's, zullen we de gemeenten collectief aanklagen voor al die ongevallen? Dit kan geen toeval meer zijn, dit is echt het werk van een of andere raam-ambtenaar.... Er is volgens mij geen stad in Nederland die kan tippen aan het aantal rotondes en idiote verkeers-situaties in de gemeente Goes....
Cookie-instellingen beheren