Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Voertuigbrand zorgt voor files op N62 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 15-06-2024, 07.37 uur
Het incident zorgde voor de nodige verkeershinder.
Het incident zorgde voor de nodige verkeershinder.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek is vrijdagavond een bakwagen beschadigd geraakt door brand. De voertuigbrand zorgde voor de nodige verkeershinder.

Rond 21.50 uur werd ontdekt dat brand woedde in de auto, die op dat moment op de N62 reed. De brandweer werd gebeld en vanaf de posten Arnemuiden en Borssele rukten blusvoertuigen uit om de brand te blussen.

De auto liep behoorlijk wat schade op. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Luigi donatello (17-6-2024 om 14:33)
Albert, als het daadwerkelijk de gasflessen waren; was er helemaal niets meer van dat bestelbusje en bestuurder over. Gasflessen klappen niet uitelkaar van een gebruikte BBQ die misschien nog maar 50 graden warm is en in de buurt staat; anders zou je heel die BBQ niet buiten of binnen kunnen gebruiken mits die flessen op 500 meter afstand staan tijdens gebruik, ze klappen zelfs bij 100 niet... Je weet er helemaal niks vanaf en daarom kun je dat speculeren maar beter achterwege laten tenzij je graag voor joker staat; dan vooral doorgaan! Jullie vinden jezelf allemaal zo goed hier he, echt walgelijk gewoon, en het blijft ook maar schaamteloos doorgaan.....
Albert (15-6-2024 om 20:08)
Niet slim een waarschijnlijk nog beetje warme bbq met gasflessen in een afgesloten ruimte vervoeren....
Brandweerman Goes (15-6-2024 om 18:18)
Het was een bedrijfsfeestje en geen kinderfeestje
snelwegheld (15-6-2024 om 07:45)
Oorzaak was een gasfles ontploft achterin, kwamen net van een bbq kinderfeestje.
Cookie-instellingen beheren